Een leven lang thuis in eigen huis

Informatie meegroeiwoning

Een starterswoning die u straks een mooie doorstart garandeert?

Uw meegroeiwoning is op elk scenario voorbereid.

U bent toe aan een eerste woning, maar vraagt zich af of bouwen wel een verstandige keuze is. Als starter kunt u zich geen al te grote investering veroorloven. En wat als er straks gezinsuitbreiding komt? Staat u dan niet opnieuw voor grote kosten?

HomeForLife helpt u om de knoop door te hakken. Door u een woning aan te bieden die vanaf het ontwerp rekening houdt met de veranderende leefomstandigheden van een jong gezin.

Uw woonruimte uitbreiden? De kamerindeling veranderen? Nieuwe comfort- en veiligheidsvoorzieningen installeren? Met de garantie van een optimaal resultaat, een hoge kwaliteitsstandaard en zonder dure meerkosten? De meegroeiwoning van HomeForLife is op al uw woonwensen voorbereid!

Een verbouwing die u een levenslang wooncomfort garandeert?

Het meegroei-bouwprincipe geeft u alle vrijheid

Overweegt u een verbouwing met het oog op een aangepast wooncomfort? Wilt u het leven dat voor u ligt zo comfortabel mogelijk inrichten en doorbrengen? In uw eigen vertrouwde omgeving? Met de garantie van een optimale toegankelijkheid? Wilt u uw bestaande woning verbouwen tot een kangoeroewoning of inrichten als gastenverblijf?

HomeForLife stelt u een verbouwingsoplossing voor waarmee u niet alleen flink wat geld bespaart, maar die u bovendien de mogelijkheid biedt om uw woningindeling en –inrichting in no time aan uw ‘nieuwe leefomstandigheden’ aan te passen. Zonder dure, structurele ingrepen. Gewoon, door alle mogelijke noodzakelijke voorzieningen in het verbouwingsproces te integreren, volgens het principe van de meegroeiwoning.

Uw meegroeiwoning plooit zich gewillig naar uw wensen en behoeften

U deelt woonruimtes in zoals u het wenst, wanneer u het wenst

De binnenmuren in uw meegroeiwoning zijn -waar mogelijk- vervangen door verplaatsbare wanden of kastenwanden. Zo kunt u snel en probleemloos een nieuwe kamer, een extra badkamer of een hobbyruimte creëren. Ook de nodige technische en elektrische leidingen kunnen zonder kap- of breekwerk worden aangelegd of toegevoegd. Praktisch en kostenbesparend!

Elke woonruimte is en blijft optimaal toegankelijk.

Uw meegroeiwoning is geheel drempelloos en voorzien van alle faciliteiten. Zo kunt u zonder problemen blijven genieten van een optimaal wooncomfort. Alle deuropeningen zijn voldoende breed, ook voor rolstoelgebruikers. Ook de verdiepingen blijven bereikbaar, want alle voorzieningen zijn ingebouwd voor de eventuele installatie van een huislift.

Elke aanpassing is haalbaar … en betaalbaar

Uw meegroeiwoning is in alles afgestemd op een snel aanpasbaar wooncomfort. Verhoogde stopcontacten en toiletten, ergonomische kranen en klinken, noodverlichting en rookdetectoren, in de vloer geïntegreerde douches, handvatten en andere hulpmiddelen maken allemaal deel uit van het meegroei-basispakket. En dat tegen een meerkost die gevoelig lager ligt dan wanneer u deze aanpassingen laat uitvoeren op het moment dat er nood aan is. Kortom, uw levenskwaliteit , die van uw gezin en eventuele inwonende familieleden is en blijft verzekerd, een woonleven lang.

Uw meegroeiwoning biedt u alle voordelen van de moderne houtskeletbouw

Uw meegroeiwoning wordt gebouwd volgens het principe van de houtskeletbouw. Een bouwmethode die een duurzame kwaliteit combineert met een optimale flexibiliteit en ‘aanpasbaarheid’.

Houtskeletbouw is een snelle en droge bouwmethode met als belangrijkste eigenschappen: een stevige structuur, een grote winddichtheid, een optimale isolatie, een goede brandbestendigheid en een gezond binnenklimaat. Het bouwmateriaal -hout- leent zich als geen ander tot de bouw van en de verbouwing tot optimaal aanpasbare woningen. Een efficiënt antwoord op de groeiende vraag naar woningen met een blijvende meerwaarde, voor de eigenaar en voor de bewoner.

Uw investering? Voor nauwelijks een paar duizend euro meer verzekert u zich van een standaard meegroeipakket waarmee u als jonge starter en als verbouwer al meteen de stap zet naar de volgende woningfase.

Wenst u meer informatie over de meegroeiwoning?
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak via het mobiele nummer 0473 66 93 89 of onze vaste lijn 015 42 42 87
Of mail ons op info@homeforlife.be
 Contacteer ons